Psycholoog Tjimke De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-14.00: 06-38201177.
Je kunt ook je vragen mailen naar: info@psycholoog-tjimke.nl, een sms- of Whatsapp-bericht sturen.
knop-afspraak
Logo-psycholoog-tjimke-de-vries

Clientverhalen

"Ik liep al enkele weken rond met een enorm somber gevoel. Ik voelde me lusteloos en had bijna nergens zin in. Het vreemde was dat het mijzelf niet lukte om deze negatieve gevoelens om te buigen. Ook vond ik het lastig om een precieze oorzaak aan te wijzen. Na enkele sessies bij Tjimke begreep ik precies wat er aan de hand was en dankzij de aangedragen tips lukte het me/ons om deze vervelende periode af te sluiten. Vooraf was de stap om een afspraak bij een psycholoog te maken best groot voor mij, maar achteraf bezien ben ik erg blij dat ik die stap toch gemaakt heb."

Erik, 26 jaar

Praktijkinformatie

Werktijden en locaties

Psychologiepraktijk Tjimke de Vries is een praktijk voor kortdurende psychologische behandeling voor volwassenen, kinderen en jeugdigen en stellen.

Ik werk op drie locaties namelijk in Bergschenhoek, Hoek van Holland en Den Haag én ik werk ook in het weekend.

Op donderdag, vrijdag (iedere week), zaterdag en zondag (alleen in de oneven weken) werk ik in Bergschenhoek .

Op dinsdag in Hoek van Holland en op woensdag in Den Haag (in de even weken).

 

Hoe neem jij het beste contact op?

Je kunt al je prangende vragen aan mij stellen. En je mag altijd je verhaal bij mij doen. Schroom dus vooral niet. Ik help je graag. 

Overdag ben ik in sessie en daarom telefonisch niet bereikbaar. Ik check frequent mijn mail, het meest makkelijk is om mij een mail te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je je verhaal wilt vertellen of inhoudelijke vragen hebt.

Je kunt natuurlijk ook bellen. Mijn praktijkondersteuning kan je helpen met algemene vragen. 

Mocht je al een kennismakingsgesprek willen inplannen, dan kan dat via de button direct online een afspraak maken, rechts bovenin het scherm. Je boekt dan meteen een definitieve afspraak in mijn agenda. Je bent van harte welkom!

Met welke klachten kun je bij mij terecht?

Op de site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende klachten en vragen waar ik je bij kan helpen. Deze lijst is bij lange na niet compleet, en elke omschrijven doet (per definitie) weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw gevoelsleven of die van je kind of jullie relatie. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden. Je kunt bij mij als psycholoog terecht met al je vragen.

Wanneer er sprake is van heel ernstige problematiek dan kan ik je niet helpen, maar dan zal ik je altijd doorverwijzen. Het belangrijkste is dat jij niet hoeft te weten wat er aan scheelt en of de psycholoog je kan helpen. Het hebben van een klacht is genoeg. In mijn praktijk vinden kortdurende behandelingen plaats voor jong met een scala aan psychische klachten met behulp van diverse methoden en technieken. Ook mensen die meer intensieve zorg nodig hebben, kunnen bij mij terecht.

Waar is het NIP nog meer voor?

Mijn praktijk is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Dat is beroepsvereniging waarin we afspraken hebben gemaakt over vakmanschap (opleiding en ervaring) en werkopstelling (openheid, vertrouwen). Het NIP is er ook voor jou. Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben of vinden dat iets niet verloopt zoals volgens jou zou moeten, dan kun je altijd bij hen terecht.

Ondanks mijn zorgvuldigheid en open manier van werken kan het zijn dat je vragen of klachten hebt over mij of de behandeling. Je kunt altijd bij me terecht. Jouw ervaring is belangrijk voor me, ik neem elke vraag of klacht bijzonder serieus en zal proberen er samen uit te komen. Mochten we er niet uitkomen, of mocht je om andere redenen dat niet willen, dan helpt het NIP je verder.

 

Psycholoog-tjimke werkte voorheen ook onder de websites www.psycholoog-lansingerland.nlwww.psycholoog-westland.nl en www.psychologie-zoetermeer.nl. Klanten uit het Westland in het algemeen, dus ook uit Lansingerland en Zoetermeer kunnen natuurlijk nog steeds terecht bij een van de locaties van Psycholoog Tjimke in Bergschenhoek of Hoek van Holland.

Bergschenhoek

Psycholoog Tjimke Bergschenhoek
Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Hoek van Holland

Psycholoog Tjimke Hoek van Holland
Rietdijkstraat 72 A
3151 HJ Hoek van Holland