Psycholoog Tjimke De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-14.00: 06-38201177.
Je kunt ook je vragen mailen naar: praktijk@psycholoog-Tjimke.nl, een sms- of Whatsapp-bericht sturen.
knop-afspraak

Contact

Logo-psycholoog-tjimke-de-vries

Clientverhalen

"Ik liep al enkele weken rond met een enorm somber gevoel. Ik voelde me lusteloos en had bijna nergens zin in. Het vreemde was dat het mijzelf niet lukte om deze negatieve gevoelens om te buigen. Ook vond ik het lastig om een precieze oorzaak aan te wijzen. Na enkele sessies bij Tjimke begreep ik precies wat er aan de hand was en dankzij de aangedragen tips lukte het me/ons om deze vervelende periode af te sluiten. Vooraf was de stap om een afspraak bij een psycholoog te maken best groot voor mij, maar achteraf bezien ben ik erg blij dat ik die stap toch gemaakt heb."

Erik, 26 jaar

Locatie Rijswijk

Mijn praktijk in Rijswijk bevindt zich op de

Lindelaan 99
2282EP Rijswijk

Het is een voormalig woonhuis, waar meerdere praktijken zijn gevestigd. Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in de wachtkamer aan de rechterhand. Ik zal je ophalen voor onze afspraak. Je kunt het beste parkeren voor de bibliotheek of op de Lindelaan zelf.

De praktijk is goed te bereiken voor mensen uit de omgeving Den Haag en Rijswijk.

Ik werk in Rijswijk op de maandag en woensdag. Je mag zelf via mijn online-agenda een afspraak inplannen op deze locatie. Je boekt de afspraak dan direct definitief. Mocht de maandag of woensdag niet uitkomen dan kun je op dinsdag naar Hoek van Holland komen. O vrijdag en zaterdag werk ik in Bergschenhoek. Ik werk dus ook in het weekend.

Psycholoog-tjimke werkte voorheen ook onder de websites www.psycholoog-lansingerland.nlwww.psycholoog-westland.nl en www.psychologie-zoetermeer.nl. Klanten uit het Westland in het algemeen, dus ook uit Lansingerland en Zoetermeer kunnen natuurlijk nog steeds terecht bij een van de locaties van Psycholoog Tjimke in Bergschenhoek, Hoek van Holland of Rijswijk.

Bergschenhoek

Psycholoog Tjimke Bergschenhoek
Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Rijswijk

Psycholoog Tjimke Rijswijk
Lindelaan 99
2282EP Rijswijk

Hoek van Holland

Psycholoog Tjimke Hoek van Holland
Rietdijkstraat 72 A
3151 HJ Hoek van Holland