Psycholoog Tjimke De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00-14.00: 0638201177.
Je kunt ook je vragen mailen naar: praktijk@psycholoog-Tjimke.nl, een sms- of Whatsapp-bericht sturen.
knop-afspraak
Logo-psycholoog-tjimke-de-vries

Artikelen

Locatie Benoordenhout

Mijn praktijk in Benoordenhout bevindt zich op mijn prive adres. Ik heb een volgende etage die is ingericht als onderzoekscentrum voor mijn beginnnende promotieonderzoek.

Ook worden hier intensieve weekend retraites gehouden voor stellen die ik geschikt acht om zulks een crisistraject in te gaan. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er om te beginnen door Psycholoog Tjimke voldoende vertrouwen zijn in de goede intenties en behoeften aan groei van de stellen die dit aandurven.

Het voordeel van deze locatie is dat clienten in hun eigen ruimte in korte tijd het neusje van de zalm krijgen aangeboden op het gebied van CGT, Gottman en emotionele focused en narratieve therapie. Natuurlijk binnen de grenzen van wat mensen elkaar emotioneel nog te bieden hebben.

Verder biedt de prachtige locatie om met elkaar in gesprek te gaan in het prachtige Clingedael of de zee of een gezellige kroeg in Den Haag. 

 

Psycholoog-tjimke werkte voorheen ook onder de websites www.psycholoog-lansingerland.nlwww.psycholoog-westland.nl en www.psychologie-zoetermeer.nl. Klanten uit het Westland in het algemeen, dus ook uit Lansingerland en Zoetermeer kunnen natuurlijk nog steeds terecht bij een van de locaties van Psycholoog Tjimke in Bergschenhoek, Hoek van Holland of Rijswijk.

Bergschenhoek

Psycholoog Tjimke Bergschenhoek
Notaris Kruytstraat 36
2661 HP Bergschenhoek

Rijswijk

Psycholoog Tjimke Rijswijk
Lindelaan 99
2282EP Rijswijk

Hoek van Holland

Psycholoog Tjimke Hoek van Holland
Rietdijkstraat 72 A
3151 HJ Hoek van Holland